Tavoitteena lasten, nuorten ja aikuisten elämänilon ja hyvinvoinnin lisääminen liikunnan avulla. 7-25-vuotiaille nuorille suositellaan nuorten itsensä käynnistämiä aktiviteetteja, kuten urheilua sekä erilaisia kilpaurheiluja ja koululiikuntaa. Tällä hetkellä yhdistys järjestää nuorille 6 kertaa viikossa jalkapalloharjoituksia ja aikuisille 2 kertaa viikossa jalkapalloharjoituksia. Toiminnan tarkoitus on tarjota nuorille, sekä tytöille että pojille, innostavan paikan, jossa voi viettää vapaa-aikaa ja harrastaa liikuntaa yhdessä suomalaisten kavereiden kanssa. Tarkoituksena on myös vahvistaa nuorten kulttuuri-identiteettiä sekä sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Toiminnan tavoitteena on ylläpitää nuorten ja aikuisten urheilun harrastamista.