Tule mukaan vaikuttamaan! Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, verkostoitumisesta ja yhdessäolosta ihmisten kanssa, kannattaa liittyä meidän erilaisiin vapaaehtoistoimintoihimme ja ohjelmiimme. Suurin osa toiminnastamme perustuu vaihtelevaan vapaaehtoistyöhön ja vapaaehtoisten toimijoiden käyttämä aika, energia ja sitoutuminen tuovat kriittisesti voimaa toimintamme menestymiseen. On monia syitä liityä jäseneksi meidän vapaaehtoistiimiimme. Vapaaehtoisena voit: auttaa yhteisöä ja saada arvokkaita taitoja, vaikuttaa ihmisten elämään – paikallisesti ja kansainvälisesti, oppia olemaan joukkuepelaaja / johtaja – ja edustaa arvostettua organisaatiota. Pääset myös toimimaan yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa ja löydät uutta virtaa elämääsi ja mahdollisuuksia hauskanpitoon. Autamme sinua kasvamaan henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Jos olet kiinnostunut kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä, voimme myös auttaa sinua olemaan yhteydessä kansainvälisiin vapaaehtoistoiminasta vastaaviin järjestöihin.